Over Back2Basic

Over ons

Sportschool Back2Basic is een sportschool die uit liefde voor de sport is ontstaan en daarom dus ook 364 dagen per jaar geopend is.

Onze sportschool richt zich op diverse groepen mensen. Onze benedenverdieping is speciaal ingericht voor mensen die gewoon lekker willen bewegen, fitnessen en afvallen door middel van onze apparatuur van top kwaliteit. De bovenverdieping is speciaal ingericht voor mensen die lekker ouderwets en zwaarder willen trainen. Daarnaast proberen wij onze leden iets te leren over het functioneren van hun eigen lijf.

BACK2BASIC IS VOOR IEDEREEN: voor wie lekker ontspannen wil bewegen, tot aan de fanatieke sporter. Dat is waar Back2Basic voor staat, bij ons speelt het sociale aspect nou eenmaal een grote rol. Inspanning en ontspanning moeten hand in hand gaan. Voor of na het sporten gezellig even een drankje aan de bar, het is de perfecte combinatie tussen sporten en gezelligheid. Persoonlijke begeleiding is bij ons vanzelfsprekend en gratis, het enige wat wij van jou vragen is inzet.

We nodigen je graag uit om eens een kijkje of een proefles bij Sportschool Back 2 Basic in Didam te komen nemen. Je hebt de eerste stap al genomen door op onze site te kijken. Nu de volgende sportieve stap!

WAAROM KIEZEN VOOR BACK2BASIC

Betaalbare prijzen
Flexibel lidmaatschap
Feestdagen geopend (behalve nieuwjaarsdag)
Bij ons is persoonlijke begeleiding vanzelfsprekend en kosteloos
Gezellige en sportieve sfeer

Wil je meer informatie over Sportschool Back2Basic of kom je gelijk sporten?

Neem dan contact met ons op via tel. 0316-848231 of via e-mailadres info@back2basic-didam.nl

Klik hier voor onze contactpagina.

Je bent van harte welkom

Neem contact met ons op